Aci mencét panutup tungtung mencét jeung commutator mesin mencét - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Aci mencét panutup tungtung mencét jeung commutator mesin mencét

Pondok Description:

mesin mencét ieu tiasa ngalebetkeun aci, panutup tungtung, commutator dina hiji waktos. Ieu greatly ngaheéat waktos tur ngaronjatkeun efisiensi kerja.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: ND-SR300
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    Nd-SR300 Aci mencét panutup tungtung mencét jeung commutator mesin mencét

    bubuka:

    Ieu mesin mencettiasa ngalebetkeun aci, panutup tungtung, commutator dina hiji waktos. Ieu greatly ngaheéat waktos tur ngaronjatkeun efisiensi kerja.

    (1) data Téknis
    Armature OD: 25-65mm
    tumpukan jangkungna: 20-70mm
    konsumsi Power: 1KW
    tekanan Air: 0.4-0.7Mpa
    Mesin dimension: 900X800X1600mm
    Beurat: 400KG

    (2) ciri utama
    1.Press aci, panutup tungtung na commutator dina hiji waktos
    struktur 2.Entire fixture, robah fixture leuwih gancang
    efisiensi 3.High, ongkos kirang labr

    (3) Aplikasi
    mesin Ieu cocog pikeun Perkakas imah, mobil jeung kakuatan tooling motor armature.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!