Semi otomatis kipas motor aci inserting mesin keur sisipan aci kana armature core - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Semi otomatis kipas motor aci inserting mesin keur sisipan aci kana armature core

Pondok Description:

mesin aci mencét Ieu mesin tipe semi-otomatis. Ieu bisa dipaké pikeun nyelapkeun aci kana armature core.

 

 


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: ND-PP510S
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    Semi otomatis kipas motor aci inserting mesin keur sisipan aci kana armature core

    mesin aci mencét Ieu mesin tipe semi-otomatis. Ieu bisa dipaké pikeun nyelapkeun aci kana armature core.

    (1) fungsi Mesin sarta karakteristik

    Nempatkeun armature inti na aci jeung posisi patali. Pencét tombol mimiti. Lajeng mesin otomatis bakal mencet aci kana armature core.
    (2) parameter Téknis

    tekanan operasi dipeunteun 5KN
    tekanan hawa input 0.2-0.6Mpa
    Max kapindahan 60mm
    jangkungna nutup Max 180mm
    kapindahan adjustable 25mm
    waktos tekanan panahan 0 ~ 5S
    pamakéan Commutator Pencét
    hal nu ngajadikeun otomatis sacara manual

    (3) Aplikasi

    mesin Ieu cocog pikeun Perkakas imah, mobil jeung kakuatan tooling motor armature.

    (4) kaunggulan kalapa
    Rupa aplikasi, operasi gampang.
    Urang langsung nyadiakeun mesin urang pikeun loba nagara, kawas AS, Perancis, Turki, Iran, India, Brazil, Argentina, Mexico jrrd
    Urang bisa ngaropea mesin keur nasabah urang salaku per sarat maranéhanana.
    Simkuring gaduh Overseas Service Center. 

    Selapkeun aci kana tampilan prosés core armature

    Semi otomatis-Armature-aci-inserting-Machine31

    Semi otomatis-Armature-aci-inserting-Machine32


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!