Semi otomatis armature rotor aci mencét mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Semi otomatis armature rotor aci mesin mencét

Pondok Description:


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: ND-PP510S
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    Nd-PP510 Semi-otomatis armature aci mesin mencét

    bubuka:

    mesin aci mencét Ieu mesin tipe semi-otomatis. Ieu bisa dipaké pikeun nyelapkeun aci kana armature core.

    (1) fungsi Mesin sarta karakteristik
    nempatkeun armature inti na aci ka posisi nu patali. Pencét tombol mimiti. Lajeng mesin otomatis bakal mencet aci kana armature core.

    (2) parameter Téknis
    Dipeunteun tekanan operasi: 5KN
    tekanan Input hawa: 0.2-0.6Mpa
    Max kapindahan: 60mm
    Max nutup jangkungna: 180mm
    adjustable kapindahan: 25mm
    tekenan panahan waktos: 0 ~ 5S
    Dianggo: Commutator Pencét
    Automation: manual

    (3) Aplikasi
    mesin Ieu cocog pikeun Perkakas imah, mobil jeung kakuatan tooling motor armature.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

    
    WhatsApp Online Chat!