stator Motor garis produksi manufaktur otomatis - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

stator Motor garis produksi manufaktur otomatis

Pondok Description:

garis produksi stator ieu diwangun ti sababaraha mesin, kertas inserting mesin, stator coil pungkal na coil mesin inserting, lacing mesin, ngabentuk mesin.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-DZX1
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

     Nd-DZX1   stator Motor garis produksi manufaktur otomatis

    fitur rarancang garis produksi stator pinuh otomatis Operator diperlukeun pikeun garis produksi stator ieu tebih kirang ti mesin séjén atawa garis. Ngurangan kakuatan tanaga gawé moal mangaruhan produktivitas teh. Kalawan waragad kuli handap, sarta produktivitas luhur, jalur stator ieu ngaronjatkeun daya saing keur pabrik motor.

    1 (7)

    garis Stator Ciri utama

    1.This production line is consisted of two parts, conveyor and stand-alone machines respectively.The stator transferring and transforming process is fulfilled by mechanical arm between conveyor and stand-alone machines.While machine action is accomplished by handshaking control between conveyor and stand-alone machines

    2.Each stasiun kerja tina garis stator ieu miboga fungsi kontrol timer ngandung, sarta bisa dianggo mandiri.

    3.The conveyor ieu dilengkepan hiji sistem kontrol bebas. Ieu bisa ngangkat, posisi, jeung ngeureunkeun stators.

    4.With hiji fungsi positioning otomatis, stasiun inserting kertas bisa muka sarta ngabongkar momotanana stators.

    robot 5.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun kertas inserting tur otomatis coil stasiun inserting salila produksi. Eta stabil ngandung salila ngajalankeun. posisi Stator nempatkeun ku panangan mékanis anu leuwih akurat.

    panangan 6.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun ngabentuk na conveyor salila produksi.

    panangan 7.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun lacing na conveyor salila produksi. Lacing sarta prosés knotting bisa otomatis rengse.

    8.This stator garis bisa otomatis nguji stator, teras éta bakal nangtoskeun nu stators mumpuni na teu minuhan sarat sangkan jadi mun ngalakukeun prosés salajengna. garis produksi stator ieu diwangun ti sababaraha mesin, kertas inserting mesin, stator coil pungkal na coil mesin inserting, lacing mesin, ngabentuk mesin.

    automatic-stator-production-line91

    data teknis kertas stator mesin inserting:

    Stator panjangna tumpukan: 20 ~ 90mm

    Stator OD: max 135mm

    Stator ID: 20 ~ 90mm

    Tilepan jangkungna / lebar: 2 ~ 4mm / 4 ~ 7mm

    Insulasi ketebalan kertas: 0,188 ~ 0.35mm

    Efisiensi: ≈0.5s / s Kakuatan: 380V / 50 / 60HZ 0.75KW

    Mesin beurat: ≈200kg

    Mesin dimension: (L) 1200 * (W) 650 * (H) 1100mm

    automatic-stator-production-line92

    data teknis utama stator coil pungkal tur mesin coil inserting

    Stator OD: ≤φ150mm

    Stator ID: ≤φ110mm

    Tumpukan Jangkungna: 30-120mm

    Jangkungna coil: 3

    Luyu Kawat: φ0.18-φ1.2mm

    Pungkal mode inserting: dipasung / core sarua

    waktos pitch: ≤40s / pc

    Tekenan hawa: 0.6-0.8MPa

    catu daya: 380V 50 / 60Hz 15Kw

    beurat ≈4000Kg

    Dimension: (L) 2000 × (W) 1300 × (H) 2300mm

    1 (6)

    data teknis ngeunaan mesin stator lacing

    Stator OD: φ40-φ160mm

    Stator ID: ≤100mm

    Tumpukan Jangkungna: 30-160mm

    Jangkungna coil: ≤65mm

    Pitch waktos: ≤14s / pc (24 slot)

    Tekenan hawa: 0.4-0.6MPa

    catu daya: 380V 50 / 60Hz 6Kw

    Beurat: ≈1500Kg

    Dimension: (L) 2000 × (W) 1100 × (H) 1900mm

    1 (8)

    data teknis ngeunaan mesin ngabentuk

    Stator ID: 30 ~ 110mm

    Stator OD: Max. 160mm

    Stator panjangna tumpukan: 20 ~ 200mm

    Pungkal overhang: Max 45mm

    Kapindahan of silinder: 20L / mnt

    Kakuatan: 380V / 50 / 60HZ 3.75KW

    Mesin beurat: ngeunaan 500Kg

    Mesin dimension: (L) 1300 * (W) 1000 * (H) 2400mm

    1 (5)

    xh

    3-3

    Youtube: https://www.youtube.com/user/nida0606
    Facebook: https://www.facebook.com/NideGroup
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nide-mechanical
    Twitter: https://twitter.com/Nide_Group
    Instagram: https://www.instagram.com/nidegroup/

    xh

    Contact us
    Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd.
    Contact :Annie
    Tel: 0086-574-87295639
    Mob: 0086-13738869026
    Fax: 0086-574-87295637
    Email: emarketing@nide-group.com
    Address:14-5, East Kemao Center, No.100 Xiangyun Road, Hi-tech District, Ningbo , China.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!