stator Motor garis produksi manufaktur otomatis - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

stator Motor garis produksi manufaktur otomatis

Pondok Description:

garis produksi stator ieu diwangun ti sababaraha mesin, kertas inserting mesin, stator coil pungkal na coil mesin inserting, lacing mesin, ngabentuk mesin.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-DZX1
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

     Nd-DZX1   stator Motor garis produksi manufaktur otomatis fitur rarancang garis produksi stator pinuh otomatis Operator diperlukeun pikeun garis produksi stator ieu tebih kirang ti mesin séjén atawa garis. Ngurangan kakuatan tanaga gawé moal mangaruhan produktivitas teh. Kalawan waragad kuli handap, sarta produktivitas luhur, jalur stator ieu ngaronjatkeun daya saing keur pabrik motor. 1 (7) garis Stator Ciri utama 1.This production line is consisted of two parts, conveyor and stand-alone machines respectively. The stator transferring and transforming process is fulfilled by mechanical arm between conveyor and stand-alone machines. While machine action is accomplished by handshaking control between conveyor and stand-alone machines 2.Each stasiun kerja tina garis stator ieu miboga fungsi kontrol timer ngandung, sarta bisa dianggo mandiri. 3.The conveyor ieu dilengkepan hiji sistem kontrol bebas. Ieu bisa ngangkat, posisi, jeung ngeureunkeun stators. 4.With hiji fungsi positioning otomatis, stasiun inserting kertas bisa muka sarta ngabongkar momotanana stators. robot 5.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun kertas inserting tur otomatis coil stasiun inserting salila produksi. Eta stabil ngandung salila ngajalankeun. posisi Stator nempatkeun ku panangan mékanis anu leuwih akurat. panangan 6.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun ngabentuk na conveyor salila produksi. panangan 7.Mechanical ieu dipaké pikeun nyambungkeun stasiun lacing na conveyor salila produksi. Lacing sarta prosés knotting bisa otomatis rengse. 8.This stator garis bisa otomatis nguji stator, teras éta bakal nangtoskeun nu stators mumpuni na teu minuhan sarat sangkan jadi mun ngalakukeun prosés salajengna. garis produksi stator ieu diwangun ti sababaraha mesin, kertas inserting mesin, stator coil pungkal na coil mesin inserting, lacing mesin, ngabentuk mesin. automatic-stator-production-line91data teknis kertas stator mesin inserting: Stator panjangna tumpukan: 20 ~ 90mm Stator OD: max 135mm Stator ID: 20 ~ 90mm Tilepan jangkungna / lebar: 2 ~ 4mm / 4 ~ 7mm Insulasi ketebalan kertas: 0,188 ~ 0.35mm Efisiensi: ≈0.5s / s Kakuatan: 380V / 50 / 60HZ 0.75KW Mesin beurat: ≈200kg Mesin dimension: (L) 1200 * (W) 650 * (H) 1100mm automatic-stator-production-line92data teknis utama stator coil pungkal tur mesin coil inserting Stator OD: ≤φ150mm Stator ID: ≤φ110mm Tumpukan Jangkungna: 30-120mm Jangkungna coil: 3 Luyu Kawat: φ0.18-φ1.2mm Pungkal mode inserting: dipasung / core sarua waktos pitch: ≤40s / pc Tekenan hawa: 0.6-0.8MPa catu daya: 380V 50 / 60Hz 15Kw beurat ≈4000Kg Dimension: (L) 2000 × (W) 1300 × (H) 2300mm 1 (6)data teknis ngeunaan mesin stator lacing Stator OD: φ40-φ160mm Stator ID: ≤100mm Tumpukan Jangkungna: 30-160mm Jangkungna coil: ≤65mm Pitch waktos: ≤14s / pc (24 slot) Tekenan hawa: 0.4-0.6MPa catu daya: 380V 50 / 60Hz 6Kw Beurat: ≈1500Kg Dimension: (L) 2000 × (W) 1100 × (H) 1900mm 1 (8)data teknis ngeunaan mesin ngabentuk Stator ID: 30 ~ 110mm Stator OD: Max. 160mm Stator panjangna tumpukan: 20 ~ 200mm Pungkal overhang: Max 45mm Kapindahan of silinder: 20L / mnt Kakuatan: 380V / 50 / 60HZ 3.75KW Mesin beurat: ngeunaan 500Kg Mesin dimension: (L) 1300 * (W) 1000 * (H) 2400mm 1 (5)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!