Magnet pikeun motor korsi kakuatan mobil - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Magnet pikeun motor korsi kakuatan mobil

Pondok Description:

Magnet pikeun mobil motor korsi kakuatan anu dumasar kana Y30-3 matericals kelas na lumaku pikeun tinggi-grade regulator korsi kakuatan mobil.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: NDPJ-CW-55
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    NDPJ-CW-55   sempranis pikeun mobil motor korsi kakuatan

    bubuka: 

    Magnet pikeun mobil motor korsi kakuatan anu dumasar kana Y30-3 matericals kelas na lumaku pikeun tinggi-grade regulator korsi kakuatan mobil.

    ciri fisik ferrite permanén & harta teknis 

     
    barang simbul kamanunggalan ajen Catetan
    rentang suhu - -40 ~ + 80
    dilegakeun koefisien α Sunda K -1 7 ~ 15X10 -6
    dénsitas d g / cm³ 4,5 ~ 5.1
    Resistivity p Ω · cm 104 ~ 10 8
    hawa Curie θ c 460 ~ 480
    koefisien suhu remanence α Br K -1 - (0.18 ~ 0.20)% 0 ~ 100
    koefisien hawa gaya coercive α HCJ K -1 (0.20 ~ 0.50)% 0 ~ 100
    Recoil perméabilitas μ - 1,05 ~ 1,30
    teu karasa Hv - 480 ~ 580

     

     

    pengiriman barang packing NIDE

    jasa NIDEInpo parusahaan NIDEcertifications NIDErojongan NIDE QCpabrik NIDE sarta kantorcustomer NIDENIDE contaction


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!