Tinggi Kekecapan Motor Stator coil pungkal Mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Tinggi Kekecapan Motor Stator coil pungkal Mesin

Pondok Description:

mesin pungkal stator coil ieu ganda dua pungkal huluna jeung 4 stasiun berpungsi. Ieu cocog pikeun conditioner hawa motor, motor mesin cuci, compressor motor, kipas motor, pompa motor jeung sajabana


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: RXL3-100
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

       1 (7) 

    RXL3-100  Tinggi Kekecapan Motor Stator coil pungkal Mesin

    bubuka: 

    1 (5)

    (1) Mesin Fungsi utama sarta karakteristik

    mesin stator pungkal otomatis ieu opat huluna pungkal jeung dalapan stasiun operasi. efisiensi tinggi nyaéta fitur na. Mesin stator coil pungkal otomatis nempatkeun coil kana mindahkeun urut mantri, utamana cocog pikeun sarat kapasitas produksina tinggi, slot tinggi ngeusian laju, slot leutik muka stator coil pungkal. The coil mode, kayaning otomatis skip, motong otomatis tur otomatis indexing pungkal bisa réngsé dina waktu successively; parameter bisa disetél dina panganteur manusa-mesin. Kontinyu / discontinues jalan pungkal na meets 2 kutub. 4 kutub, 6 kutub coils pungkal.

    RXL3-100- 四 头 八 工 位 绕线 机 32

    (2) paramenter Téknis

    Kawat diaméterna: 0,19 ~ 1.2mm

    Ayun diaméterna: 220mm

    stasiun operasi: 8

    Pungkal sirah: 4

    Max tumpukan jangkungna: 65mm

    Max stator OD: 120mm

    Max rpm: 2500RPM

    sumber hawa: ≥0.5MPa

    catu daya: 380V 50 / 60HZ 15KW

    Beurat: ngeunaan 5000KG

    Dimension: (L) 2100 * (W) 1350 * (H) 2200mm

    (3) Aplikasi

    mesin Ieu cocog pikeun 2 kutub. 4 kutub, 6 kutub coils pungkal.

    RXL3-100- 四 头 八 工 位 绕线 机 31

     

    xh

    3-3

    Youtube: https://www.youtube.com/user/nida0606
    Facebook: https://www.facebook.com/NideGroup
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nide-mechanical
    Twitter: https://twitter.com/Nide_Group
    Instagram: https://www.instagram.com/nidegroup/

    xh

    Contact us
    Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd.
    Contact :Annie
    Tel: 0086-574-87295639
    Mob: 0086-13738869026
    Fax: 0086-574-87295637
    Email: emarketing@nide-group.com
    Address:14-5, East Kemao Center, No.100 Xiangyun Road, Hi-tech District, Ningbo , China.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!