Pinuh otomatis BLDC Brushless garis produksi motor stator - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Pinuh otomatis BLDC Brushless garis produksi motor stator

Pondok Description:

garis produksi Ieu cocog pikeun produksi brushless motor stator


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-BDZX
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

      

     

    Nd-BDZX   Pinuh otomatis BLDC Brushless garis produksi motor stator

    Bubuka: jalur produksi Ieu cocog pikeun produksi brushless motor stator

    I.Function sarta fitur:

    garis produksi Ieu cocog pikeun produksi brushless motor stator.

    Ieu ngawengku mesin kertas inserting, tungtung dewan insulasi mesin inserting, jarum pungkal mesin, stator tester, sistem tracing na sabuk conveyor. Operator bahan eusian, unggal prosés ieu réngsé otomatis, otomatis mindahkeun stator ka prosés salajengna. Parameter processing bisa diatur sarta disimpen dina HMI, sarta bisa disebut kaluar iraha wae. Ieu ciri High calakan, automation tinggi, efisiensi tinggi jeung nois low.

    1 (2)

    spésifikasi II.Technical:

    Stator OD: 50-150mm

    Stator ID: 30-90mm

    panjangna tumpukan: 20-60mm

    Pungkal speed: Max. 1000RPM

    Kawat diaméterna: 0.25-1.1mm

    Tegangan: 220V ± 10%, AC (50Hz / 60Hz) / 380V ± 10%, AC (50Hz / 60Hz)

    tekanan gawé: 0.5-0.7Mpa

    Metoda pungkal: jarum pungkal

    1 (3)

    III.BLDC motor bubuka mesin stator

    The brushless motor insulasi stator mesin kertas inserting

    Ieu adopts Sistim disetir mékanis, sistem servo na sistem pneumatic. Hasilna, mesin sacara otomatis tiasa ngalakukeun positioning, mencét, dahar keretas, keretas ngabentuk, kertas ngadorong. Ujung kertas tiasa otomatis chamfered kituna pikeun ngajawab masalah pungkal disababkeun ku kertas, sarta ngaronjatkeun persén lolos tina stator. mesin Ieu gampang keur beroperasi, tina automation tinggi, sarta cocog pikeun dérét motor, BLDC motor na stepping stator motor.

    BLDC dewan insulasi tungtung palte mesin mencét

    a. tombol korma mimiti ganda, panel operasi téh di sisi hareup mesin; mangka pohara gampang beroperasi

    b. Diluyukeun tombol darurat, sakali deui boga kaayaan darurat, pencét handap tombol ieu, mesin bakal eureun gawé langsung, éta ningkatkeun kaamanan jeung reliabilitas;

    c. conveyor bahan jeung jangkungna mesin bisa disaluyukeun; Di conveyor bahan sareng silinder pikeun nyegah bagian Ng kana prosés hareup;

    d. Tambahkeun 2 panels insulasi jeung kénca jeung katuhu tina mesin.

    e. Manual loading, unloading otomatis, bisa disambungkeun kana garis otomatis.

    f. Piston silinder mencét handap stroke anu adjustable, mantuan keur mayungan piring tungtung tina bearing teuing tekanan;

    g. Aya alat guiding, salila mencét, euweuh rotasi arah sumbu;

    h. Aya tekanan filter ngurangan klep, tekanan anu adjustable.

    BLDC motor stator jarum mesin pungkal

    mesin pungkal jarum Ieu cocog pikeun pungkal BLDC stator. Ieu equips kalawan sistem servo. Mémang otomatis intert kawat tungtung, pungkal, arraying, indexing, motong, demolding. winder jarum ieu dirancang dua stasiun kerja. gerakan mesin ieu pre-disetél dina layar rampa. Sakabéh data pungkal bisa ditémbongkeun dina layar toél salila mesin jalan. Salila jalan, mesin bakal alarm lamun hal mana anu salah.

    1 (4)

    xh

    3-3

    Youtube: https://www.youtube.com/user/nida0606
    Facebook: https://www.facebook.com/NideGroup
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nide-mechanical
    Twitter: https://twitter.com/Nide_Group
    Instagram: https://www.instagram.com/nidegroup/

    xh

    Contact us
    Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd.
    Contact :Annie
    Tel: 0086-574-87295639
    Mob: 0086-13738869026
    Fax: 0086-574-87295637
    Email: emarketing@nide-group.com
    Address:14-5, East Kemao Center, No.100 Xiangyun Road, Hi-tech District, Ningbo , China.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!