Pinuh tilu fase garis produksi motor stator otomatis pikeun mesin cuci - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Pinuh tilu fase garis produksi motor stator otomatis pikeun mesin cuci

Pondok Description:

Nide bisa nyadiakeun pakét pinuh motor stator mesin produksi otomatis atawa garis pikeun jenis motor béda, jeung garis produksi stator adopts operasi jauh aplikasi, éta pisan gampang beroperasi.

 


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-DZXSJ
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

     

    Nd-DZXSJ   Pinuh tilu fase garis produksi motor stator otomatis pikeun mesin cuci

    Bubuka: Nide bisa nyadiakeun pakét pinuh motor stator mesin produksi otomatis atawa garis pikeun jenis motor béda, jeung garis produksi stator adopts operasi jauh aplikasi, éta pisan gampang beroperasi!

    nide full-automatical-tilu-pahse-stator--anyar-produksi-line32

    Tilu Phase mesin cuci Line produksi Motor otomatis Stator kalawan otomatis coil pungkal na inserting Mesin / Genep stasiun gawe, tilu huluna pungkal na salah coil stasiun inserting

    pinuh garis produksi stator automatical Ieu anyar adops aplikasi jauh operasi sarta diwangun ti sababaraha mesin, kayaning keretas stator mesin inserting, stator coil pungkal tur mesin coil inserting, stator coil mesin lacing, stator coil ngabentuk mesin.

    Operator diperlukeun pikeun garis produksi stator ieu tebih kirang ti mesin séjén atawa lines.And The réduksi tina gaya kuli moal mangaruhan produktivitas teh.

    Kalawan waragad kuli handap, sarta produktivitas luhur, jalur produk stator ieu ngaronjatkeun daya saing keur pabrik motor.

    Produksi stator bagan aliran garis tingali dihandap mangga

    Spésifikasi teknis:

    1. Flyer ayun diaméterna: 240mm;

    2. tumpukan panjangna: ≤90mm;

    3.Stator OD: ≤150mm;

    4. speed pungkal: ≤2200RPM;

    5. Jumlah jumps: 2-4 bagian

    diaméterna 6.Wire: 0.18-1.2mm;

    7. Parallel pungkal Jumlah kawat: ≤2             

    8. tekanan Air: 0,5 ~ 0.6MPa;

    9. Power: 14Kw;

    10. Beurat: 4000KG;

    11. hawa Lingkungan: -10 ~ 60 ℃

    12. Mesin dimension (L) 2700 * (W) 2300 * (H) 2200 (kaasup kawat laras)

     nide full-automatical-tilu-pahse-stator--anyar-produksi-line33

    fitur mesin:

    garis produksi stator ieu dilengkepan stator coil otomatis pungkal na inserting mesin,

    nide full-automatical-tilu-pahse-stator--anyar-produksi-line6.jpg

    garis ieu dipaké pikeun stator mesin cuci motor pungkal, méja kipas motor stator pungkal, jsb. Fitur anu sakumaha dihandap:

    1. diluyukeun AC Sistim motor servo salaku sumber kakuatan keur pungkal, kapang dipping, cup indexing, kawat hooking & motong na dahar kertas, diluyukeun tilu-fase frékuénsi variabel motor réduksi salaku sumber kakuatan indexing turntable;

    2. Fungsi: tilu coils lapisan pungkal nu lengkep individual ku tilu stasiun pungkal;

    3. spindle ieu diatur ku motor servo; akurasi robah warna ka warna nyaéta ± 1 péngkolan; laju kerja bisa diatur dina acak, tur sakabeh mesin boga Geter jeung nois atra;

    4. Mungkin keur dua kawat paralle pungkal; nu pungkal téh rapih, tur euweuh karuksakan keur kawat enameled. mesin bakal ngeureunkeun otomatis sakali kawat rengse;

    5. diluyukeun Sistim gerak servo pikeun kawat hooking sarta motong sumbu XY pindah di hareupeunana-balik arah kénca-katuhu, kawat jembatan na kalungguhan panjangna kawat bisa disaluyukeun;

    6. The kapang dipping ieu diatur ku sistem servo

    7. The parameter prosés unggal stator bisa diatur tur disimpen individual dina HMI ,;

    8. diluyukeun divider Cam pikeun coil inserting tooling bursa stasiun, speed ieu dikawasa ku converter frékuénsi;

    9.The sakabeh mesin anu diwangun ti pungkal mékanisme rotasi flyer, pungkal mékanisme kapang ngangkat, coil inserting mékanisme rotasi sudut, panangan kawat hooking mékanisme hareup-balik, jsb ditinggalkeun-katuhu .;

    10. Cai mibanda sesar diagnosing fungsi;

    11. Paké mylar sakumaha ngaganjel dina;

    12. diluyukeun motor servo keur dahar kertas, slot interval ngaganjel inserting bisa disetel. panjangna ngaganjel jeung nomer bisa diatur;

    13. Bahan sahiji bagéan kritis tooling: tooling baja;

    14.The kawat mencét mékanisme stabil ngandung sarta dipercaya, tiasa angin coil nu langsung tur akurat kana kapang pungkal;

    15.The mékanisme, mékanisme pembuatan ngaganjel, mékanisme coil ngadorong, pungkal mékanisme coil inserting boga fungsi pre-deceleration;

    16.The pungkal speed, speed kapang dipping, kawat hooking speed panangan pindah, ngaganjel pembuatan speed, balikkeun-tabel speed indexing, coil inserting up-ngadorong jangkungna jeung ngeureunkeun waktos bisa diatur dina HMI;

    17. Taya ruksakna pikeun ngaganjel dina, kawat sanggeus coil inserting;

    18. waktu Daur keur tunggal stator coil inserting≤32sec / pc

    19. Aya kawat pegat alat panyalindungan, mesin bakal eureun darurat lamun euweuh kawat atawa kawat pegat.

    nide full-automatical-tilu-pahse-stator--anyar-produksi-line34

    xh

     

    3-3

     

    Youtube: https://www.youtube.com/user/nida0606
    Facebook: https://www.facebook.com/NideGroup
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nide-mechanical
    Twitter: https://twitter.com/Nide_Group
    Instagram: https://www.instagram.com/nidegroup/

     

    xh

     

    Contact us
    Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd.
    Contact :Annie
    Tel: 0086-574-87295639
    Mob: 0086-13738869026
    Fax: 0086-574-87295637
    Email: emarketing@nide-group.com
    Address:14-5, East Kemao Center, No.100 Xiangyun Road, Hi-tech District, Ningbo , China.

     

    langkung deatils tiasa ngahubungan kami!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!