FAQs

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.What kami kudu keur armature pungkal mesin petik

Dina raraga nyarankeun modél mesin merenah jeung nyadiakeun petik nurutkeun kami kudu armature gambar na pungkal diagram kaasup diaméterna kawat jeung ngahurungkeun angka, jeung sarat pikeun kapasitas produksi.

2.What kami kudu keur stator pungkal mesin petik

Urang kudu stator gambar, diagram pungkal kaasup diaméterna kawat jeung ngahurungkeun angka. Dina raraga dianggo kaluar kuantitas mesin, urang kudu nyaho sarat pikeun kapasitas produksi.

3.What kami kudu keur commutator petik

Urang kudu commutator gambar nu disebutkeun ukuran lengkep jeung bahan. Mun customer teu jelas ngeunaan materi, urang bisa nyarankeun bahan merenah luyu jeung aplikasina. Ogé urang peryogi kauninga kuantitas diperlukeun per urutan.

4. Naon kami kudu keur armature mesin balancing petik

Simkuring gaduh dua jenis balancing mesin: Nambahan Beurat jeung Beurat Removing.For recommending modél mesin cocok, urang peryogi armature gambar, beurat armature, nilai unbalance awal, sarta ditarima residual nilai unbalance & kapasitas produksi diperlukeun.

5.What nu Babandingan antara DC jeung motor AC

DC motor boga Kauntungannana rusuh meta, torsi awal badag sarta nyadiakeun dipeunteun torsi antara 0 jeung dipeunteun speed rotasi, tapi kauntungan na oge disadvantage anak, lantaran DC motor kudu ngahasilkeun torsi konstan dina dipeunteun torsi, bakal butuh commutator jeung sikat karbon . Tapi commutator jeung karbon sikat bakal ngakibatkeun narik jeung bubuk karbon salila rotasi motor, eta bakal ngaruksak komponen motor tur boga wates of aplikasi.

motor AC boga sikat karbon jeung commutator, teu kedah maintainence, teuas tur geus dipake luas. Tapi bakal butuh téhnologi ngadalikeun pajeulit lamun kudu ngahontal prestasi sarupa kalayan DC motor. Aya dua jenis motor AC: Asynchronous motorand motor sinkron. Aya tilu jenis motor ofasynchronous sakumaha per jumlah fase stator: motor phaseasynchronous tunggal, dua motor phaseasynchronous sarta tilu motor phaseasynchronous. Struktur tilu motor phaseasynchronous téh basajan, dipercaya jeung ongkos handap.

6.What nyaeta prinsip Gawe motor brushless

DC brushless motor adopts alat commutating listrik gaganti alat tradisional mékanis commutating (commutator jeung sikat karbon), éta mah ukur tetep angger speed alus sarta fitur dimimitian tina DC motor, tapi ogé boga kauntungan tina AC motor, kayaning struktur basajan tur gampang maintainence jsb

DC brushless motor boga prestasi alus tur stabil, sahingga eta developped gancang dina taun panganyarna. The armature motor DC tradisional nyaéta rotatory, sarta kutub magnet anu statis, tapi DC brushless motor téh sabalikna, kutub magnet anu rotatory, armature nyaeta statis, nu commutating of armature pungkal bisa dihontal ku sensor posisi na circuit switch listrik.

Biasana, DC brushless motor diwangun ku motor, sensor posisi na switch listrik. motor listrik ngawengku multi-fase (tilu fase, opat fase, lima fase ect.) armature pungkal na stator na rotor magnét permanén ku certaina sababaraha kutub-pasang. AA, BB, CC nangtung pikeun tilu fase stator pungkal, NS nyaeta kutub magnet permanen, éta armature motor urang, PS teh sensor posisi armature nu ngahubungkeun kana aci sarua motor aramture, BG1, BG2, BG3 teh tube switch kakawasaan listrik switch circuit, tilu fase pungkal ABC aya serial disambungkeun jeung BG1, BG2, BG3 mungguh, teras nyambung ka sumber daya. Prinsip Peta nyaeta: PS masihan sinyal ngadalikeun BG1, BG2, BG3 sareng mareuman, nalika tube switch kakuatan hurung, bakal aya ayeuna ngaliwatan pakait stator pungkal, sarta ngahasilkeun médan magnét, médan magnét berinteraksi sareng kutub magnet tina rotor permanén sarta ngahasilkeun torsi nyieun motor armature muterkeun, salaku sénsor posisi disambungkeun kana aci sarua motor, jadi armature na bakal muterkeun dina waktu nu sami sareng masihan sinyal pikeun BG1, BG2, BG3 mantri ngadalikeun tube switch kakuatan dina sareng mareuman, ku kituna nyieun arus dina armaturecommutating mantri sapanjang jeung posisi armature ngarobah, sarta nyieun médan magnét armature muterkeun dina modeu stepping, sahingga motor armature bakal tetep puteran continously.

7.What teh Klasifikasi arah

Munggaran. Mengklasifikasikan nurutkeun arah loading atawa sudut kontak nominal:

(1) arah radial --- utamana dipaké pikeun radial arah loading, sudut kontak nominal nyaeta antara 0 jeung 45, sakumaha per sudut kontak nominal, éta bisa dibagi ka: kontak radial bearing --- sudut kontak nominal nya 0 ; sarta centripetal kontak sudut arah - sudut kontak nominal nya antara 0 jeung 45.

(2) arah dorong --- utamana dipaké pikeun axial arah loading, sudut kontak nominal nyaeta antara 45 jeung 90. Sarta sakumaha per sudut kontak nominal, éta bisa dibagi ka: arah kontak axial - sudut kontak nominal nya 90; sarta dorong sudut kontak arah --- sudut kontak nominal nya antara 45 jeung 90.

Kadua. Mengklasifikasikan nurutkeun awakna rolling:

1). Bola bearing --- awak rolling nyaéta bal;

2). Roller bearing --- awak rolling nyaeta roller. Salaku per tipe roller, éta bisa dibagi jadi: roller bearing cylindrical ---- roller awak téh roller cylindrical, panjang roller cylindrical / diaméter kurang atawa sarua jeung 3; Sarta arah jarum --- roller awak téh jarum.

Katilu. Mengklasifikasikan nurutkeun timer aligning atanapi henteu:

1). Timer aligning bearing --- roller jalur nyaeta timer aligning, canadapt kana bédana sudut sarta gerakan sudut sumbu dua roller jalur urang;

2). arah timer aligning non (arah kaku) --- bisa nyegah sudut offset tina sumbu dua jalur roller.

Kaopat. Mengklasifikasikan nurutkeun jumlah baris tina roller awak:

1). arah urutan hiji --- boga sakaligus tunggal roller awakna;

2). arah urutan ganda --- boga dua jajar roller awakna;

3) arah Multi-Baris --- boga multi sakaligus ti roller awakna;

Kalima. Mengklasifikasikan nurutkeun naha komponén bearing bisa dipisahkeun:

1). arah Separatable --- boga komponén separatable;

2). arah Inseparatable --- cingcin bearing teu bisa dipisahkeun sanggeus assembling ogé;

Kagenep. Mengklasifikasikan nurutkeun ukuranana bearing (diaméter luar):

(1). arah mikro --- OD nominal leuwih leutik ti 26mm;

(2). arah Leutik --- OD nominal nya 28 ~ 55mm;

(3). arah leutik tur sedeng --- OD nominal nya 60 ~ 115mm;

(4). arah sedeng sarta badag --- OD nominal nya 120 ~ 190mm;

(5). arah badag --- OD nominal nya 200 ~ 430mm;

(6). Luar arah --- nominal OD téh leuwih badag ti 440mm.

8.What ieu bola alur jero bearing?

arah bola, ogé katelah arah anti gesekan, aya logam leutik atawa spheres keramik dipaké pikeun ngurangan gesekan antara shafts na axles dina Jumlah aplikasi. arah bal anu mindeng dipaké dina séri ka nyerep beurat disimpen dina bagian pindah, atanapi di cages individual pikeun ngurangan gesekan dina rakitan as. Paling anu dijieun papanggih standar pisan exacting of roundness, saprak deformasi sagala bisa ngabalukarkeun bagian pindah ka gagal disangka.

Konsep arah bola bisa disusud sagala cara deui ka Kakaisaran Romawi, tapi loba sumber kiridit Leonardo da Vinci jeung desain praktis munggaran. Teu dugi 1791, kumaha oge, lamun hiji maker kenop Welsh sarta manggihan ngaranna Philip Vaughan dipaténkeun dina assembly as mimitina ngagunakeun aranjeunna. Saméméhna kenop axles ahirna ngagem kaluar tina efek tina gesekan, tapi pamakéan Vaughan ngeunaan arah bola ngaleungitkeun kontak langsung antara aci drive na as.

Handap pamakéan mimiti maranéhanana di shafts drive, insinyur pabrik kapanggih aplikasi sejenna di arena manufaktur. bagian individu bisa dipindahkeun gampang leuwih ramps dilengkepan arah ieu. mesin motor-disetir janten leuwih efisien sabab ngurangan gesekan antara bagian. Teu kawas tipe séjén arah, arah bola ngawenangkeun keur duanana usaha Rotary na axial gerak, nu ditambahkeun versatility mun desain mesin.

Salah sahiji conto paling umum tina arah bal di peta teh roller skate. Opat roda meungkeut dua axles on handap boot a. A inspeksi ngadeukeutan tina roda ieu mangka kumpulan bal logam leutik nu ngurilingan as teh. Salaku skater kana tempat beurat pinuh nya dina roda, tiap bal absorbs beban samentara. Salaku skater nu ngadorong ka hareup, aranjeunna gulung dina hiji lagu sabudeureun as teh. Kusabab éta arah bal anu sampurna buleud tur mulus, aya pisan saeutik gesekan dihasilkeun antara aranjeunna. Aranjeunna ngawenangkeun skater pikeun mindahkeun dina garis lempeng jeung saeutik lalawanan.

Manufaktur arah bal téh heran sarupa ngabentuk bal adonan. A suplai kawat logam ngadeukeutan diaméter sarua salaku arah ieu disimpen dina mesin hiji dua pelat dirancang salaku hemispheres. Sabot dua halves anu dibawa bareng forcefully, bal logam kasar kabentuk. masalahna nyaeta, sababaraha shards logam tambahan disebut kedip-kedip masih tetep. The bal nu lajeng disimpen dina mesin sejen nu ngaluarkeun kedip-kedip nyieun kaayaan sampurna roundness.

mesin detik ieu diwangun ku dua pelat grooved, salah jeung hiji lekukan kabuka pikeun nampa éta arah bola. Salaku mesin ieu ngeusi jeung bal tacan beres, piring grooved luhur dimimitian kana pulas dina arah béda leuwih piring handap immovable. Peta ieu sarupa jeung masak nganggo nya leungeun pikeun ngabentuk bal adonan. Ngajalankeun munggaran ngaliwatan mesin ieu ngaluarkeun kedip-kedip jeung ngabantuan arah jadi cukup seragam dina ukuranana.

A amprok kadua ngaliwatan mesin sarua nambihan cairan lubricating na abrasives kana racikanana. The arah bal téh taneuh handap ka ukuran hade ku aksi tina abrasives. Sakali dina bal geus ngahontal hiji ukuran ditarima tur uniformity, a amprok katilu migunakeun agén polishing méré eta a caang gesekan-ngurangan. Sakabéh arah nu dibere hiji inspeksi final pikeun ngecék imperfections saméméh maranéhna téh disatujuan keur dipake dina aplikasi sejenna

9.How ngalakukeun commutator jeung sikat karbon gawé?

Hiji bar commutator tunggal nyaeta salembar tambaga nyambung ka hiji tungtung hiji coil armature. Dua commutator bar keur unggal coil, meungkeut sisi sabalikna tina sambungan shaft.Electrical dijieun ku mencét brushes karbon ngalawan bar commutator, ieu ngamungkinkeun aci pikeun muterkeun bari nyieun sambungan listrik nalika bar tambaga anu di contatct ku sikat karbon .

Dua brushes karbon nu dipaké, salah positif sarta polaritasna négatip lianna. Di sawatara titik di rotasi aci nu tambaga bar nu napel coil nu aya dina posisi misalna yén unggal bar tambaga sahandapeun salah sahiji brushes karbon. A sikat positve listrik nyambungkeun ka bar tambaga dina commutator tur listrik aliran ti catu daya positif ngaliwatan sikat karbon jeung kana bar tambaga anu geus underneth eta. Kakuatan terus ngalir ti bar tambaga via kawat dihubungkeun jeung anu na kana coil nu. Di tungtung séjén tina coil daun daya ngaliwatan hiji kawat na bar tambaga sejen tur mulih ka sambungan catu daya negatve via sikat négatip completing sambungan listrik.

Salaku aci rotates bar tambaga mindahkeun underneth nu brushes pikeun ngadegkeun sambungan éléktrik sarta sakumaha rotasi terus listrik ieu ngarecah sambungan salaku bar tambaga kaluar ti mahluk underneth. Salaku aci terus muterkeun bar tambaga deui datangna ka ngahubungan jeung brushes na ulang ngadegkeun sambungan éléktrik. Tapi kiwari bar tambaga ieu nyambungkeun kana brushes polaritasna sabalikna saprak aci dina titik ieu geus hijina revolved 1/2 tina péngkolan hiji.

Tingali di dinya cara sejen ngidinan labél nu tambaga bar A & B jeung Karbon Brushes Pos & NEG. Initally nu "A" bar tambaga disambungkeun kana sikat Pos jeung B ka sikat NEG. aci revolves 1/4 péngkolan jeung euweuh listrik nyambung dijieun salaku "A" bar tambaga anu inbetween nu Pos & NEG brushes (sakumaha anu bar B ogé). aci terus mindahkeun alatan momentium na jeung "A" bar tambaga ngadeukeutan sikat NEG sakumaha aci terus revolve sarta ahirna ngawangun kontak listrik. Dina waktu nu sarua bar tambaga B nyieun kontak jeung sikat Pos.

10.What teh Ragam tina mesin pungkal?

kawat normal, éta mesin pungkal proceeed tambaga, kawat alumunium, kawat solder jsb

Salaku per aplikasi mesin pungkal urang, aya dua jinis mesin pungkal: tipe umum tur tipe dedicated.

tipe umum - cocog pikeun pungkal sababaraha jinis produk, ngan kudu ngarobah tooling.

Dedicated tipe - hijina cocog pikeun pungkal hiji produk husus.

The umum mesin tipe winiding dedicated anu sakumaha di handap ieu:

trafo:

1. Husus pikeun trafo alun - (. Kawat kandel sarta kawat ipis)

2. Khusus pikeun trafo ring - (ring badag, ring tengah jeung cingcin leutik)

3. tipe séjén trafo.

coil Motor:

1. Husus pikeun kipas motor - (kipas tabel, kipas siling, kotak kipas);

2. Khusus pikeun motor kaulinan mikro - (tipe flyer, husus pungkal tipe sirah);

3. Khusus keur tipe runtuyan armature coil;

4. Speicial pikeun motor fractional jeung motor horsepower badag.

coil induktansi:

1. Husus pikeun frequence panengah jeung kode warna induktansi;

2. Khusus keur leutik coil magnet ring induktansi;

3. Khusus keur division coil kotak spiker frékuénsi;

4. Husus pikeun barretter lampu fluoresensi.

Séjén coil spiker sora:

1. Husus pikeun coil spiker sora;

2. Khusus pikeun tube pemanasan listrik;

11.What aya klasifikasi mesin pungkal.

tipe pinuh otomatis:

Ieu mangrupakeun mesin automation tinggi diwangun ku motor, komponén listrik, komponén pneumatic, mékanisme pangiriman, sensor, sistem kontrol etc..Usually, éta bisa ngahontal otomatis pungkal, motong kawat, beban sarta ngabongkar momotanana workpiece. Operator mung kedah pastikeun bahan baku téh cukup, tur ngaganti workpiece atawa kawat tambaga operator timely.One bisa ngurus sababaraha mesin.

Kauntungannana: Operator teu latihan kedah, efisiensi produksi tinggi, sanajan kualitas produk, continously tiasa dianggo pikeun lila.

Disadvantage: Harga leuwih luhur batan mesin semi-otomatis, jeung kudu teknisi profésional pikeun assure mesin jalan, maintainence nyaéta saeutik troublesome, sarta hésé robah jenis produk.

Cocog jeung prodution massa hiji tipe produksi tunggal.

tipe semi otomatis:

Paling loba dipaké di Cina, ngan bisa ngahontal winding.Convenient otomatis pikeun ngarobah tooling ngahasilkeun produk diffierent.

Kauntungannana: Harga anu mirah, operator bisa ngalengkepan sababaraha téhnologi nu teu bisa kahontal ku mesin, merenah pikeun ngarobah tipe produksi.

Disadvantage: kedah kuli langkung manusa, sarta operator perlu dilatih.

Cocog jeung produksi béaya rendah, produk anyar jeung sawatara jenis produsts kalawan kaluaran handap.

Nurutkeun kana modeu pungkal, éta bisa digolongkeun kana: coil pungkal mesin, tipe flyer pungkal machin, mesin pungkal tilu diménsi.

Coil mesin pungkal:

rotates Spindle, koordinat kalawan tilu spasi dimensi pindah jeung positioning sangkan kawat Asép Sunandar Sunarya dina workpiece te surface.Usually dipaké pikeun trafo, induktor sarta sagala rupa ngeunaan coils.

tipe Flyer mahcine pungkal:

Ngadopsi motor ngajalankeun flyer ka winding.Usually dipaké pikeun armture pungkal.

Tilu dimensi mesin pungkal:

Cocog jeung mode pungkal husus tina speicial products.Usually dipaké pikeun pungkal stator jeung produk husus.

12.What nyaeta motor induksi?

Salah sahiji motorused listrik paling umum di paling aplikasi nu katelah motor induksi. motor ieu ogé disebut minangka motor Asynchronous sabab ngalir dina laju kirang ti speed sinkron. Dina ieu, urang kudu nangtukeun naon speed sinkron. speed sinkron ngarupakeun laju rotasi tina fieldin magnét hiji mesin usaha Rotary na eta gumantung frekuensi jeung nomer kutub tina mesin. Hiji motor induksi salawasna ngalir di laju kirang ti speed sinkron sabab médan magnét puteran nu dihasilkeun dina stator bakal ngahasilkeun fluks di rotor nu mana baris nyieun rotor ka muterkeun, tapi alatan nu katinggaleun tina arus listrik fluks di rotor nu mibanda fluks arus listrik dina stator nu, rotor nu moal ngahontal kana speed widang rotatingmagnetic na ie laju sinkron. Aya dasarna dua jenis motor induksi nu gumantung kana supply input - tunggal motor fase induksi jeung motor induksi tilu fase. motor fase induksi hiji teu a motor dimimitian diri jeung motor induksi tilu fase mangrupakeun motor timer dimimitian. Ayeuna sacara umum urang kudu masihan dua suplai ie éksitasi ganda nyieun mesin pikeun muterkeun. Contona lamun urang mikirkeun hiji motor DC, urang bakal masihan salah suplai mun stator jeung séjén pikeun rotor ngaliwatan susunan sikat.

13.What teh Prinsipna ngagawekeun of induksi Motor?

Tapi motor induksi kami masihan ngan hiji suplai, tah eta anu bener metot uninga yen kumaha gawéna. Hal ieu kacida basajan, ti ngaran diri urang tiasa ngartos yen aya prosés induksi lumangsung. Sabenerna lamun urang keur méré suplai ka stator nu pungkal, fluks bakal ngahasilkeun dina coil alatan aliran arus listrik dina coil nu. Ayeuna rotor nu pungkal geus disusun dina cara sapertos nu eta janten pondok circuited dina rotor sorangan. The fluks ti stator bakal motong coil dina rotor jeung ti coils rotor anu pondok circuited, nurutkeun hukum Faraday ngeunaan induksi éléktromagnétik, listrik currentwill ngamimitian ngalir di coil of rotor nu. Nalika arus listrik bakal ngalir, fluks sejen bakal neangan dihasilkeun di rotor nu. Ayeuna bakal aya dua fluks, salah téh fluks stator sarta séjén nyaéta fluks rotor jeung fluks rotor bakal katinggaleun ka fluks stator. Ku lantaran kitu, rotor bakal ngarasakeun hiji torsi nu bakal nyieun rotor ka muterkeun dina arah puteran fluks magnétik. Kitu laju rotor bakal gumantung kana supply ac na speed nu bisa dikontrol ku varying supply input. Ieu prinsip gawé di hiji motor induksi boh tipe.

14.Why nyaeta Tilu dimimitian Phase induksi Motor Self?

Dina sistem tilu fase, aya tilu garis fase tunggal kalawan 120 bédana ° fase. Ku kituna médan magnét puteran ieu ngabogaan bédana fase sami nu bakal nyieun rotor ka mindahkeun. Lamun urang nganggap tilu fase a, b sarta c, nalika fase hiji magnetized, rotor bakal mindahkeun arah fase a pungkal, dina momen hareup fase b bakal meunang magnetized sarta eta bakal narik rotor na ti fase c. Jadi rotor bakal neruskeun muterkeun.

15.Why Single Phase induksi Motor geus Self moal Mulai?

Sateuacan urang peryogi kauninga naha motor fase induksi tunggal teu a motor diri dimimitian na kumaha masalah ieu nungkulan. Urang terang yén suplai ac nyaéta gelombang sinusoida sarta ngahasilkeun médan magnét pulsating di stator kasebar saragam pungkal. Kusabab widang pulsatingmagnetic bisa dianggap salaku dua oppositely puteran widang magnet, bakal aya moal torsi resultant dihasilkeun di awal jeung alatan ieu motor teu ngajalankeun. Sanggeus méré suplai, upami rotor dijieun pikeun muterkeun dina boh arah ku gaya luar, teras motor bakal mimiti ngajalankeun. masalah ieu geus direngsekeun ku nyieun stator pungkal kana dua pungkal, salah nyaeta utama pungkal sarta séjén nyaéta bantu pungkal sarta kapasitor geus dibereskeun dina séri sareng bantu pungkal. Ieu bakal nyieun béda fase lamun ayeuna bakal ngalir ngaliwatan coils duanana. Lamun bakal aya bédana fase, rotor bakal ngahasilkeun torsi dimimitian na eta bakal mimiti muterkeun. Praktis urang bisa nempo yén kipas nu teu muterkeun nalika kapasitor dina ieu dipegatkeun tina motor tapi mun urang muterkeun jeung leungeun eta bakal mimiti muterkeun. Ku kituna ieu alesan make kapasitor dina motor induksi fase tunggal. Aya sababaraha kaunggulan motor induksi nu ngajadikeun motor ieu kudu aplikasi lega. Hal ieu ngabogaan efisiensi alus nepi ka 97%. Tapi laju motor variasina jeung beban dibikeun ka motor nu hiji disadvantage motor ieu. Arah rotasi motor induksi harese robah ku cara ngarobah urutan suplai tilu fase, misalna lamun RYB aya dina arah hareup, nu RBY bakal make motor ka muterkeun arah sabalikna. Ieu dina kasus tilu motor fase tapi motor fase tunggal, arah bisa malikkeun ku reversing terminal thecapacitor di pungkal.

16.What teh Kaunggulan na klasifikasi motor fase Tunggal

Pikeun kilat jeung umum tujuan di imah, kantor, toko, pabrik alit Sistim fase single ieu loba dipaké salaku dibandingkeun sistem tilu fase saperti sistem fase tunggal nyaeta langkung ekonomis jeung sarat kakuatan dina kalolobaan imah, toko, kantor anu leutik, nu bisa gampang patepung ku sistem fase tunggal. The motor fase tunggal anu basajan di konstruksi, mirah dina Ongkos, dipercaya jeung gampang pikeun ngalereskeun jeung mertahankeun. Alatan sadaya kaunggulan ieu motor fase tunggal manggih aplikasi taun vacuum cleaner, fans, mesin cuci, pompa centrifugal, blowers, mesin cuci, Toys leutik jsb

The motor ac fase tunggal nu salajengna digolongkeun kana:

fase 1.Single motor induksi atawa motor Asynchronous.

fase 2.Single motor sinkron.

motor 3.Commutator.

 

17.What anu Tipe motor induksi tilu fase

motor induksi disebut oge motor Asynchronous sakumaha eta ngalir dina laju béda jeung speed sinkron. Kawas naon motor listrik sejen, motor induksi gaduh dua bagian utama nyaéta rotor na stator.

rotor:

rotor mangrupa bagian puteran motor induksi. rotor disambungkeun kana beban mékanis ngaliwatan aci. The rotor tina motor induksi tilu fase mangrupakeun as- salajengna digolongkeun

Bajing kandang rotor,

Dieunakeun rotor cingcin atawa tatu rotor atawa fase tatu rotor.

Gumantung kana tipe rotor dipake motor induksi tilu fase digolongkeun as-

Bajing motor kandang induksi

Dieunakeun motor induksi cingcin atawa tatu motor induksi atawa fase tatu induksi motor

Stator:

Sakumaha ngaranna nunjukkeun stator mangrupakeun bagian cicing motor induksi. A suplai tilu fase anu dibikeun ka stator motor induksi.

18.What nyaeta prinsip karya NIDE ND- hukum-5B2 armature pungkal amchine

ND- hukum-5B2 rotor mesin pungkal adopts 2 pungkal headers ngajalankeun, jadi struktur basajan pisan. Motor servo pungkal mindahkeun kakuatan pikeun aci utama jeung dua buleud pungkal geus ditangtukeun dina tabél, wadah buleud slide numbu ka kotak handap ku 4 bearing liner, hareup jeung gerak deui kotak slide ieu disetir ku 2 tabung . nyaeta lalampahan nu badag pikeun kapang nutup sedengkeun perjalanan leutik pikeun gancang ngarobah kapang.

19.What nyaeta prinsip Gawé of NIDE mesin pungkal manual

1.This mesin pungkal diluyukeun struktur ganda flyers, 1set 1KW motor servo ngajalankeun éta rotasi dua flyers, jeung motor 400W indexing servo. Salila digawé, armature kasebut clamped pageuh ku dua Nomer pungkal tooling na clamping alat. Nalika flyers ngajalankeun, kawat mana ngaliwatan wadah kawat, alat tegangan tuluy diasupkeun spindle kerung, asalna kaluar ti kawat kabayang ngageser, teras kawat slides kana slot armature ngaliwatan flyer kawat kabayang guiding. Sanggeus hambalan ieu, nempatkeun armature kana slot pikeun ngalakukeun pungkal.

2.This mesin diluyukeun Sistim servo ulah pungkal. Samentara éta, aksi mesin ieu dikawasa ku leres warna manusa-mesin purwakarta controller; armature indexing ieu dikawasa ku badag motor kakuatan stepping; speed servo ieu dikawasa ku ganda speed flyers rotasi. Leuwih ti éta, mesin ieu boga fungsi sejen, kayaning speed ngaronjatkeun slow lamun dimimitian, Max. wates speed, waktu marake, CW & CCW rotasi, cacah pre-set, jsb Jeung fungsi lengkep jeung jalan dipercaya, mesin ieu merenah pikeun operasi.

3.The fixture mesin ieu dikawasa ku silinder pneumatic, kinerja tinggi jeung béaya rendah. Hayu urang dilengkepan plat gawé, nepi ka operasi leuwih merenah.

mesin 4.The diluyukeun purwakarta sistem pulsa cacah sinyal, anu correctness nyaeta 100%

20.BLDC motor prinsip gawé

Brushless DC motor make alat switching semikonduktor pikeun ngahontal commutation éléktronik, nyéta, alat switching éléktronik ngaganti commutators kontak tradisional jeung brushes. Ieu boga kaunggulan realibiliti tinggi, teu Sparks commutation, noise mékanis low, jsb eta anu loba dipaké dina korsi tinggi-grade ngarekam, pangrékam video, instrumen éléktronik jeung alat kantor automation.

 

Brushless DC motor diwangun ku rotors magnet permanen, multipole pungkal stators, sarta sensor posisi. Posisi sensing robah ayeuna tina windings stator dina urutan tangtu nurutkeun parobahan tina posisi rotor (nyaeta, posisi rotor kutub relatif ka stator nu pungkal nu dideteksi, sarta sinyal sensing posisi dihasilkeun di posisi ditangtukeun , sarta diolah ku circuit konversi sinyal. pikeun ngadalikeun circuit switch kakuatan, numutkeun hubungan logika tangtu pungkal switching ayeuna). Tegangan operasi of stator nu pungkal geus disadiakeun ku hiji sirkuit saklar éléktronik dikawasa ku output sensor posisi.

 

sensor posisi anu jenis, photoelectric na éléktromagnétik magnét.

 

A DC motor brushless maké sensor posisi magnetically sénsitip boga unsur sensor magnét (kayaning unsur Hall, hiji dioda magneto-sénsitip, hiji dioda magnetically-sénsitip, a magneto-résistor, atawa hiji sirkuit terpadu aplikasi-spésifik) dipasang dina assembly stator. Pikeun ngadeteksi parobahan dina médan magnét dihasilkeun ku magnet permanen sarta rotors.

 

Hiji motor DC brushless nganut sensor posisi photoelectric boga sensor photoelectric disusun dina assembly stator dina posisi nu tangtu. Hiji plat shading geus dipasang dina rotor, sarta sumber lampu mangrupakeun emitting dioda lampu atawa bohlam lampu leutik. Nalika rotor nu rotates, alatan peta nu plat shading, komponén photosensitive on stator bakal ngahasilkeun sinyal pulsa intermittently dina frékuénsi nu tangtu.

 

Brushless DC motor sareng éléktromagnétik sensor posisi anu dilengkepan komponén sensor éléktromagnétik (kawas trafo gandeng, saklar deukeutna, LC sirkuit resonant, jsb) dina assembly stator. Lamun posisi parobahan magnet rotor permanén, efek éléktromagnétik baris nyieun sénsor éléktromagnétik. Dibangkitkeun a dimodulasi sinyal frekuensi tinggi (amplitudo na variasina kalawan posisi rotor).

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!