Taros Kami

Taros Kami

Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd

alamat

14-5, Jawa Timur Kemao Center, No.100 Xiangyun Jalan, Kacamatan Baraya tech, Ningbo 315040, Cina

Surélék

emarketing@nide-group.com

sales@nide-group.com

telepon

0086-574-87295639

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!