Otomatis rotor aci inserting sarta mencét Mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Otomatis rotor aci inserting tur mencet Mesin

Pondok Description:

mesin inserting aci Ieu bisa mencet aci kana armature core otomatis.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-LYZ-104
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    Nd-LYZ-104 otomatis rotor aci inserting Mesin

    bubuka:

    mesin inserting aci Ieu bisa mencet aci kana armature core otomatis. Mesin Gampang beroperasi ku pers "start" tombol. Mibanda aplikasi lega.

    (1) fungsi Mesin sarta karakteristik
    The armature aci mencét jeung inserting Mesin bisa otomatis dahar aci na armature inti, operator mung kedah muka sarta ngabongkar momotanana workpiece nu. Efisiensi tinggi na precision, mesin bisa pariksa jangkungna inti jeung tekanan. Ieu bisa dilengkepan conveyor.

    (2) Main parameter teknis:
    Armature OD: 20 ~ 60mm
    panjangna aci: 32 ~ 250mm
    suplai Air: 4-6kg / cm2
    suplai Power: Tilu fase 380V, 50.60Hz
    Jumlah kakuatan: 4KW
    Beurat: ngeunaan 2200Kg
    Diménsi: 1200 * 1100 * 2000mm

    (3) Aplikasi
    mesin Ieu cocog pikeun Perkakas imah, mobil jeung kakuatan tooling motor armature.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!