Otomatis BLDC internal stator jarum pungkal mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Otomatis BLDC internal stator jarum mesin pungkal

Pondok Description:

winder jarum Ieu cocog pikeun pungkal BLDC stator.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: RXN2-100-150C
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    RXN2-100 / 150 otomatis BLDC internal stator jarum mesin pungkal

    bubuka:

    stator mesin pungkal internal ieu dirancang dua stasiun kerja. gerakan mesin ieu pre-disetél dina layar rampa. Sakabéh data pungkal bisa ditémbongkeun dina layar toél salila mesin jalan. Salila jalan, mesin bakal alarm lamun hal mana anu salah.

    (1) fungsi Mesin sarta karakteristik:

    stator pungkal mesin internal ieu cocog pikeun pungkal BLDC stator. Ieu equips kalawan sistem servo. Mémang otomatis intert kawat tungtung, pungkal, arraying, indexing, motong, demolding.

    (2) parameter Téknis:

    OD cocok: ≤150mm

    Cocog ID; ≥25mm

    thichness cocok: 10 ~ 100mm

    diaméterna kawat cocok: 0.3-1.0mm

    catu daya: 220V / 50 / 60Hz

    Weigth: 600Kg

    Deminsion: 1400 * 900 * 2000mm

    (3) Aplikasi:

    mesin Ieu cocog pikeun pungkal BLDC stator.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!