Otomatis tunggal stasiun BLDC stator Batin jarum pungkal mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Otomatis tunggal stasiun BLDC stator Batin jarum mesin pungkal

Short Description:

stator pungkal mesin otomatis ieu cocog pikeun multi-kutub brushless motor stator coil pungkal. Bisa pungkal tipena béda brushless stator coil.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-NXN1-60-80
  • jéntré produk

    Company and Contact info

    Tags produk

    ND-NXN1-60-80 Auto single station BLDC stator Inner needle winding machine(tipe nangtung)

    bubuka:

    1. Aplikasi

    stator pungkal mesin otomatis ieu cocog pikeun multi-kutub brushless motor stator coil pungkal. Bisa pungkal tipena béda brushless stator coil.

    2.Profiles sarta Ciri

    This BLDC stator needle winding machine adopts inner winding design, the structure of the box design, the entire coil winding process automation, high efficiency, safety,

    Mesin BLDC stator pungkal Dupi angin sababaraha biasa coil dina waktos anu sareng,

    Laju pungkal nepi ka 800-1200 rpm tiasa.

    3.Parameter

    Stator OD: 30-80mm

    Stator ID: 10-50mm

    Kawat diaméterna: 0.18-1.5mm

    panjangna tumpukan: 5-60mm

    Struktur: Box tipe

    Pungkal speed: 800-1200RPM (speed mah béda pikeun kawat diaméterna béda)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • NIDE company informationNIDE certifications

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!