Otomatis tunggal stasiun BLDC stator Batin jarum pungkal mesin - Cina Ningbo Nide Mechanical

produk

Otomatis tunggal stasiun BLDC stator Batin jarum mesin pungkal

Pondok Description:

stator pungkal mesin otomatis ieu cocog pikeun multi-kutub brushless motor stator coil pungkal. Bisa pungkal tipena béda brushless stator coil.


  • Brand Nami: NIDE
  • Asal: Cina
  • Harga: Negotiable
  • Rincian bungkusan: kayu hal nu cocog pikeun transportasi laut
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: nd-NXN1-60-80
  • jéntré produk

    Parusahaan jeung info Kontak

    Tags produk

    Nd-NXN1-60-80 Otomatis tunggal stasiun BLDC stator Batin jarum pungkal mesin (tipe nangtung)

    bubuka:

    1. Aplikasi

    stator pungkal mesin otomatis ieu cocog pikeun multi-kutub brushless motor stator coil pungkal. Bisa pungkal tipena béda brushless stator coil.

    2.Profiles sarta Ciri

    BLDC Ieu mesin stator jarum pungkal adopts design pungkal batin, struktur desain kotak, anu automation prosés sakabéh coil pungkal, efisiensi tinggi, kaamanan,

    Mesin BLDC stator pungkal Dupi angin sababaraha biasa coil dina waktos anu sareng,

    Laju pungkal nepi ka 800-1200 rpm tiasa.

    3.Parameter

    Stator OD: 30-80mm

    Stator ID: 10-50mm

    Kawat diaméterna: 0.18-1.5mm

    panjangna tumpukan: 5-60mm

    Struktur: Box tipe

    Pungkal speed: 800-1200RPM (speed mah béda pikeun kawat diaméterna béda)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Inpo parusahaan NIDEcertifications NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    WhatsApp Online Chat!