Pausahaan filial

Pausahaan filial

Nide geus di handap pausahaan filial

 1.Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd

Lokasina di Baraya Tech Kecamatan di kota Ningbo, hub industri Cina, sarta nyokot kauntungan tina tim téknis sarta komérsial kuat, Ningbo Nide Mechanical parabot Co., Ltd museurkeun kana R & D, marketing & jualan, kontrol kualitas sarta sanggeus jasa tina mesin nu dihasilkeun ku pabrik na filial (Jiangsu Nide Automation tech Co., Ltd na Jiangsu Xiandian Mechanical Co., Ltd.

Sajaba ti mesin wangunan di imah, dikawasa ku sistem kualitas sarta layanan na, Nide mékanis ogé nyadiakeun sabagian mesin bantu outsourced ti sababaraha pabrik profésional séjén pikeun konsumén na. Tujuan nyaéta pikeun ngurangan konsumén gawé tambahan sarta bébas tina worries tina masalah kualitas.

Nide boga kantor di India, Brazil, Korea, Turki, sareng Argentina, jualan alus sarta layanan net karya ngawenangkeun kami ngakses jeung tawaran jasa ka konsumén leuwih dunya gampang jeung promptly. Réliabilitas, tanggung jawab tur réaksi rusuh pitulung Nide meunang kayakinan konsumén di sakuliah dunya 'seccesively, jadi tebih Nide geus disadiakeun produk ka konsumén na leuwih ti 40 nagara sapertos Jerman, Italia, Spanyol, Prancis, Turki, India, Brazil, Vietnam, Mexico, Agentina, AS, ect, loba nasabah anu ngarah salah dina widang na.

kahayang urang nu nyadiakeun konsumén urang kalawan dioptimalkeun pak pinuh ku solusi pikeun manufaktur motor.

1

2.Jiangsu Nide Automation Tech Co., Ltd

Lokasina di Suzhou, ngawengku wewengkon workshop ngeunaan 9.000 méter pasagi, kalawan 102 pagawe, Jiansu Nide Automation-Tech Co., Ltd utamana rancang nangtung sapanjang mesin sarta garis pinuh otomatis pikeun induksi motor stator, BLDC motor pungkal mesin, éksternal mesin produksi rotor, garis rotor assembly, garis assembly motor jeung lianna ngaropéa mesin atawa produksi garis.

Produk utamana dilarapkeun pikeun tunggal jeung tilu fase motor induksi, motor pompa cai, motor mesin cuci, kaayaan hawa motor, kipas motor, niiskeun motor, motor sapedah listrik, BLDC motor, motor servo, motor otomotif listrik, jsb sababaraha urang produk anu CE disatujuan.

Mastikeun ngalaksanakeun éta 9001system ISO, dilengkepan fasilitas machining precision tinggi, urang mastikeun produk urang papanggih kumaha kabutuhan pasti konsumén '.

8

3.Zhejiang Nide calakan Automation Co., Ltd

Zhejiang Nide calakan Automation Co., Ltd, nu geus kaluar liwat-milik Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd, linggih di kota hub industri Ningbo, utamana fokus dina téhnologi pang anyarna pungkal na assembly pikeun sagala jinis BLDC motor, kaasup nu batu sapanjang mesin sarta garis lengkep pinuh otomatis. Samentara éta, urang ogé ngaropea sababaraha mesin non-standar pikeun cater pikeun kaperluan klien dina widang manufaktur motor.

sistim kontrol kualitas ketat, tambah tim téknis kuat ngawenangkeun kami ka nawiskeun mesin dipercaya ka konsumén urang. Filsafat "Service, Profesi, Ajakan, ikhlas" mantuan kami pikeun meunang ni'mat customer.

Nide-Ngan pikeun gampang, nya coba mun teu ukur make motor manufaktur gampang, customer gampang, tapi ogé nyerang pikeun kahirupan mangsa nu bakal datang leuwih gampang!

zhehuang]

4.Jiangsu Xiandian Mechanical Co., Ltd

Lokasina di Hengshan Qiao titik endah, Propinsi Changzhou, Jiangsu, sarta ngawengku wewengkon 15000 méter pasagi, Jiangsu Xiandian Mechanical Co., Ltd ieu husus dina micro-motor (mesin seri, mesin DC) produksi armature mesin manufaktur. Urang ngahasilkeun rentang pinuh produksi armature nangtung sapanjang mesin sarta garis armature assembly pinuh otomatis, kayaning aci mesin mencét, kertas insulasi mesin inserting, armature mesin, ngaganjel mesin inserting, commutator mesin fusing, commutator mesin ngarobah pungkal, armature balancing mesin, nguji armature panel, stator mesin pungkal, jsb

Produk utamana dilarapkeun ka panerapan rumah tangga, mobil, alat kakuatan, jsb Dina manufaktur armature widang mesin, parusahaan kami nyaeta salah sahiji pabrik ngarah di Cina, sarta successively dileler "Hai-Tech perusahaan" ku pamaréntah.

Kami pindah payun ...

4

5.Ningbo Haishu Nide International Co., Ltd

Linggih di basisir laut geulis kota-Ningbo, nyokot kauntungan tina industri canggih hub, ranté suplai sampurna jeung angkutan merenah, jeung integral tina tim profésional kalayan euyeub pangalaman manufaktur motor, Ningbo Haishu Nide International Co., Ltd museurkeun kana supplying jenis béda tina komponen motor ka konsumén urang.

Produk kaasup commutator, bearing bola, aci, linggis karbon, kertas insulasi, papayung termal, magnet, kipas, panutup motor na lamination. Sajaba ti produk ieu, urang ogé nyadiakeun ladenan pikeun motor manufaktur konsultan teknis, rojongan proyék jeung ngahurungkeun-konci proyék.

Jeung pangalaman dekade dina widang manufaktur motor, urang deeply ngartos naon customer persis paménta, hiji komponen motor manufaktur karya jeung sistem kontrol signifikan net ketat kualitas ngawenangkeun kami nyadiakeun customer kami kalayan produk kualitas alus dina harga nu lumrah, Tujuan kami anu mantuan konsumén pikeun ngurangan tegangan sourcing tiresome bari acquiring produk kualitas alus.

Nide wishes nyaeta nyadiakeun lega konsumén dunya kalayan layanan hiji-eureun pikeun manufaktur motor. Jieun motor, giliran Nide, sagalana bakal gampang!

haishu



WhatsApp Online Chat!