Tentang Kami

Tentang Kami

Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd  Didirikeun taun 2007, Nide nyaéta parusahaan devoted dina widang manufaktur motor listrik, nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun konsumén na. Nide boga tilu bagean bisnis utama. Division kahiji nyaeta nyadiakeun rupa béda tina mesin manufaktur motor, kaasup stand sapanjang mesin, pinuh-otomatis garis nu lengkep pikeun armature na stator produksi, jeung garis assembly motor. Division kadua keur nyadiakeun rentang pinuh komponén motor kayaning commutator, bearing bola, linggis karbon, kertas insulasi, aci, magnet, kipas, panutup motor, jsb. Division katilu nyaeta nyadiakeun rojongan teknis na konsultan, rojongan proyék jeung ngahurungkeun-konci layanan pikeun sababaraha manufaktur motor.

Kalawan layanan alus, filsafat unik, tim profésional sarta kualitas dipercaya, urang meunang kayakinan konsumén di sakuliah dunya 'laun. Urang langsung sarta langsung nyadiakeun produk urang nepi ka leuwih ti 50 nagara sapertos Jerman, Inggris, Spanyol, Italia, Turki, Brazil, Argentina, Mexico, Iran, India, Vietnam, jeung sajabana Diantara para nasabah, loba di antarana anu dunya-renown pausahaan.

Di pasar internasional, Nide teh ngarah motor mesin manufaktur supplier ti Cina.

Nide-Ngan pikeun gampang, obyektif urang teu ukur nyieun motor manufaktur gampang, tapi ogé nyerang pikeun nyieun hirup leuwih gampang.

41



WhatsApp Online Chat!