Kaunggulan kami

  • pagawean

    pagawean

    Didirikeun taun 2007, devoted dina widang manufaktur motor listrik pikeun 11 taun
  • palayanan

    palayanan

    Urang nyadiakeun produk urang nepi ka leuwih ti 50 nagara jeung mesin kami boga fungsi diagnosis jauh.
  • episien

    episien

    speed pungkal tinggi, speed pungkal sababaraha mesin urang bisa nepi ka 3000 rpm, 2-3 kali yen produk sarupa
  • kandang

    kandang

    Desain lumrah, Mun nengetan jéntré, konfigurasi High, Gotong royong kalayan merek alus

Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd Didirikeun taun 2007, Nide nyaéta parusahaan devoted dina widang manufaktur motor listrik, nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun konsumén na. Nide boga tilu bagean bisnis utama. Division kahiji nyaeta nyadiakeun rupa béda tina mesin manufaktur motor, kaasup stand sapanjang mesin, pinuh-otomatis garis nu lengkep pikeun armature na stator produksi, jeung garis assembly motor. Division kadua keur nyadiakeun rentang pinuh komponén motor kayaning commutator, bearing bola, linggis karbon, kertas insulasi, aci, magnet, kipas, panutup motor, jsb. Division katilu nyaeta nyadiakeun rojongan teknis na konsultan, rojongan proyék jeung ngahurungkeun-konci layanan pikeun sababaraha manufaktur motor.

Konsumén kami


WhatsApp Online Chat!