Rreth nesh

Rreth nesh

Ningbo Nide mekanike Equipment Co, Ltd  Themeluar në vitin 2007, Nide është një kompani e përkushtuar në fushën e prodhimit motore elektrike, duke siguruar një shërbim për klientët e saj. Nide ka tri ndarje kryesore të biznesit. Ndarja e parë është që të ofrojnë lloje të ndryshme të makinerive prodhuese motor, duke përfshirë qëndrimin përgjatë makinë, plotësisht auto linjë të plotë për armaturë dhe stator të prodhimit, dhe linjë kuvendit motor. Ndarja e dytë është të furnizojë gamën e plotë të komponentëve motorike të tilla si komutatorin, duke mbajtur topin, furçë të karbonit, letër izolimin, bosht, magnet, tifoz, mbuluar motorike, etj. Ndarja e tretë është që të ofrojë mbështetje teknike dhe këshilluese, mbështetje të projektit dhe të kthehet-kyç shërbim për disa prodhimit motor.

Me shërbim të mirë, filozofinë unike, ekipi profesional dhe cilësi të besueshme, kemi fituar besimin e klientëve në mbarë botën "gradualisht. Ne direkt dhe indirekt furnizimit me produktet tona për më shumë se 50 vende të tilla si Gjermania, Britania e Madhe, Spanja, Italia, Turqia, Brazili, Argjentina, Meksika, Irani, India, Vietnami, etj Në mesin e konsumatorëve, shumë prej tyre janë botëror famë kompanitë.

Në tregun ndërkombëtar, Nide është kryesor motor makina prodhuese furnizues nga Kina.

Nide-Vetëm për të lehtë, objektivi ynë nuk është vetëm për të bërë motor të prodhimit më të lehtë, por edhe grevë për të bërë jetën më të lehtë.

41WhatsApp Online Chat!