stator Motor line produksi Manufaktur otomatis - China Ningbo Nide Teknik

Products

stator Motor line produksi Manufaktur otomatis

Short Description:

baris produksi stator iki kapérang saka sawetara mesin, kertas nambahi mesin, stator Koil nduwurke tumpukan lan Koil mesin nambahi, lacing mesin, mbentuk mesin.


  • Brand Name: NIDE
  • Asal: China
  • Price: Negotiable
  • Details Packaging: Kayu cilik kang cocok kanggo transportasi segara
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: ND-DZX1
  • Detail produk

    Company lan info Contact

    Tags Product

     ND-DZX1   stator Motor line produksi Manufaktur otomatis fitur desain line produksi stator Kanthi otomatis Operator needed kanggo produksi baris stator iki kurang adoh saka mesin utawa garis. Sing abang saka tenaga kerja ora mengaruhi produktivitas ing. Karo biaya pegawe ngisor, lan dhuwur produktivitas, baris stator iki mbenakake saing manufaktur motor. 1 (7) line stator fitur utama 1.This production line is consisted of two parts, conveyor and stand-alone machines respectively. The stator transferring and transforming process is fulfilled by mechanical arm between conveyor and stand-alone machines. While machine action is accomplished by handshaking control between conveyor and stand-alone machines 2.Each stasiun apa line stator iki nduweni fungsi kontrol poto-sing, lan bisa bisa independen. 3.The conveyor dilengkapi sistem kontrol sawijining. Iku bisa angkat, posisi, lan mungkasi stators. 4.With fungsi posisi otomatis, stasiun nambahi kertas bisa mbukak lan ngancuraken stators. robot 5.Mechanical digunakake kanggo nyambungake stasiun kertas nambahi lan otomatis coil stasiun nambahi sak produksi. Punika stabil sak mlaku. posisi stator sijine dening lengen mechanical luwih akurat. lengen 6.Mechanical digunakake kanggo nyambungake stasiun mbentuk lan conveyor sak produksi. lengen 7.Mechanical digunakake kanggo nyambungake stasiun lacing lan conveyor sak produksi. Lacing lan proses knotting bisa kanthi otomatis rampung. 8.This stator line bisa kanthi otomatis nyoba stator, banjur bakal ngadili stators qualified lan unqualified supaya minangka kanggo nindakake proses sabanjuré. baris produksi stator iki kapérang saka sawetara mesin, kertas nambahi mesin, stator Koil nduwurke tumpukan lan Koil mesin nambahi, lacing mesin, mbentuk mesin. automatic-stator-production-line91data Technical saka kertas stator mesin nambahi: Stator dawa tumpukan: 20 ~ 90mm Stator OD: max 135mm Stator ID: 20 ~ 90mm Folding dhuwur / jembaré: 2 ~ 4mm / 4 ~ 7mm Insulation kekandelan kertas: 0,188 ~ 0.35mm Efficiency: ≈0.5s / s Power: 380V / 50 / 60Hz 0.75KW Machine bobot: ≈200kg Machine ukuran: (L) 1200 * (W) 650 * (H) 1100mm automatic-stator-production-line92data technical utama stator Koil nduwurke tumpukan lan mesin coil nambahi Stator OD: ≤φ150mm Stator ID: ≤φ110mm Stack Dhuwur: 30-120mm Inggilipun Coil: 3 Cocok Wire: φ0.18-φ1.2mm Winding mode nambahi: Renteng / inti padha wektu Jarak: ≤40s / pc Meksa Air: 0.6-0.8MPa Power supply: 380V 50 / 60Hz 15Kw bobot ≈4000Kg Ukuran: (L) 2000 × (W) 1300 × (H) 2300mm 1 (6)data Technical mesin stator lacing Stator OD: φ40-φ160mm Stator ID: ≤100mm Stack Dhuwur: 30-160mm Inggilipun Coil: ≤65mm Jarak wektu: ≤14s / pc (24 slot) Meksa Air: 0.4-0.6MPa Power supply: 380V 50 / 60Hz 6Kw Bobot: ≈1500Kg Ukuran: (L) 2000 × (W) 1100 × (H) 1900mm 1 (8)data Technical mesin mbentuk Stator ID: 30 ~ 110mm Stator OD: Max. 160mm Stator dawa tumpukan: 20 ~ 200mm Winding overhang: Max 45mm Perpindahan silinder: 20L / min Power: 380V / 50 / 60Hz 3.75KW Machine bobot: bab 500Kg Machine ukuran: (L) 1300 * (W) 1000 * (H) 2400mm 1 (5)


  • Previous:
  • Next:

  • Alexa perusahaan NIDEsertifikasi NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    Tampilan Online Chat!