High Efisiensi Motor stator Koil Winding Machine - China Ningbo Nide Teknik

Products

High Efisiensi Motor stator Koil Winding Machine

Short Description:

mesin nduwurke tumpukan stator Koil iki wis pindho loro nduwurke tumpukan kepala karo 4 stasiun apa. Iku cocok kanggo online kondisioner motor, motor mesin ngumbah, kompresor motor, penggemar motor, pump motor etc.


  • Brand Name: NIDE
  • Asal: China
  • Price: Negotiable
  • Details Packaging: Kayu cilik kang cocok kanggo transportasi segara
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: RXL3-100
  • Detail produk

    Company lan info Contact

    Tags Product

       1 (7) 

    RXL3-100  High Efisiensi Motor Stator Koil Winding Machine

    Pambuka: 

    1 (5)

    (1) Machine fungsi utama lan karakteristik

    mesin stator nduwurke tumpukan iki otomatis wis kepala papat nduwurke tumpukan lan wolung stasiun operasi. efficiency dhuwur fitur sawijining. Mesin stator Koil nduwurke tumpukan kanthi otomatis sijine kumparan menyang transfer mantan tertib, utamané cocok kanggo requirement kapasitas produksi dhuwur, slot dhuwur Isi tingkat, slot cilik mbukak stator Koil nduwurke tumpukan. Kumparan mode, kayata otomatis skip, nglereni otomatis lan otomatis indeksasi Winding bisa rampung ing wektu kasil; parameter bisa diset ing antarmuka manungsa-mesin. Dadi / discontinues cara nduwurke tumpukan lan meets 2 cagak. 4 cagak, 6 cagak gulungan kawat nduwurke tumpukan.

    RXL3-100- 四 头 八 工 位 绕线 机 32

    (2) paramenter Technical

    Wire diameteripun: 0,19 ~ 1.2mm

    Swing diameteripun: 220mm

    stasiun Operation: 8

    Winding sirah: 4

    Max tumpukan dhuwur: 65mm

    Max stator OD: 120mm

    Max RPM: 2500RPM

    sumber Air: ≥0.5MPa

    Power supply: 380V 50 / 60Hz 15KW

    Bobot: bab 5000KG

    Ukuran: (L) 2100 * (W) 1350 * (H) 2200mm

    (3) Aplikasi

    mesin iki cocog kanggo 2 cagak. 4 cagak, 6 cagak gulungan kawat nduwurke tumpukan.

    RXL3-100- 四 头 八 工 位 绕线 机 31

     


  • Previous:
  • Next:

  • Alexa perusahaan NIDEsertifikasi NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    Tampilan Online Chat!