Otomatis BLDC Internal stator jarum nduwurke tumpukan mesin - China Ningbo Nide Teknik

Products

Otomatis BLDC Internal stator jarum mesin nduwurke tumpukan

Short Description:

winder jarum iki cocog kanggo nduwurke tumpukan BLDC stator.


  • Brand Name: NIDE
  • Asal: China
  • Price: Negotiable
  • Details Packaging: Kayu cilik kang cocok kanggo transportasi segara
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: RXN2-100-150C
  • Detail produk

    Company lan info Contact

    Tags Product

    RXN2-100 / 150 otomatis BLDC Internal stator jarum mesin nduwurke tumpukan

    Pambuka:

    stator mesin nduwurke tumpukan Internal iki dirancang karo loro stasiun apa. gerakan mesin wis wis disetel ing layar tutul. Kabeh data nduwurke tumpukan bisa ditampilake ing layar tutul nalika mesin mlaku. Sajrone mlaku, mesin ora weker yen soko dadi salah.

    (1) fungsi Machine lan karakteristik:

    stator nduwurke tumpukan mesin Internal iki cocog kanggo nduwurke tumpukan BLDC stator. Iku equips karo sistem tetep nglacak. Iku bisa kanthi otomatis intert kabel mburi, tumpukan, arraying, indeksasi, nglereni, demolding.

    (2) parameter Technical:

    OD cocok: ≤150mm

    Cocog ID; ≥25mm

    thichness cocok: 10 ~ 100mm

    diameteripun kabel cocok: 0.3-1.0mm

    Power supply: 220V / 50 / 60Hz

    Weigth: 600Kg

    Deminsion: 1400 * 900 * 2000mm

    (3) Aplikasi:

    mesin iki cocog kanggo nduwurke tumpukan BLDC stator.

    xh

    3-3

    Youtube: https://www.youtube.com/user/nida0606
    Facebook: https://www.facebook.com/NideGroup
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nide-mechanical
    Twitter: https://twitter.com/Nide_Group
    Instagram: https://www.instagram.com/nidegroup/

    xh

    Contact us
    Ningbo Nide Mechanical Equipment Co., Ltd.
    Contact :Annie
    Tel: 0086-574-87295639
    Mob: 0086-13738869026
    Fax: 0086-574-87295637
    Email: emarketing@nide-group.com
    Address:14-5, East Kemao Center, No.100 Xiangyun Road, Hi-tech District, Ningbo , China.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Alexa perusahaan NIDEsertifikasi NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    Tampilan Online Chat!