Auto siji stasiun BLDC stator Inner jarum nduwurke tumpukan mesin - China Ningbo Nide Teknik

Products

Auto siji stasiun BLDC stator Inner jarum mesin nduwurke tumpukan

Short Description:

stator nduwurke tumpukan mesin otomatis iki cocog kanggo multi-pole brushless motor stator Koil nduwurke tumpukan. Iku bisa tumpukan macem-macem jinis brushless stator Koil.


  • Brand Name: NIDE
  • Asal: China
  • Price: Negotiable
  • Details Packaging: Kayu cilik kang cocok kanggo transportasi segara
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Model NO .: ND-NXN1-60-80
  • Detail produk

    Company lan info Contact

    Tags Product

    ND-NXN1-60-80 Auto siji stasiun BLDC stator Inner jarum nduwurke tumpukan mesin (jinis vertikal)

    Pambuka:

    1. Aplikasi

    stator nduwurke tumpukan mesin otomatis iki cocog kanggo multi-pole brushless motor stator Koil nduwurke tumpukan. Iku bisa tumpukan macem-macem jinis brushless stator Koil.

    2.Profiles lan Ciri

    BLDC iki mesin stator jarum nduwurke tumpukan adopts desain nduwurke tumpukan utama, struktur desain kothak, ing automation proses kabeh coil nduwurke tumpukan, efficiency dhuwur, safety,

    Mesin BLDC stator nduwurke tumpukan Bisa angin kaping Enggo bareng Koil ing wektu sing padha,

    Kacepetan nduwurke tumpukan nganti 800-1200 rpm bisa.

    3.Parameter

    Stator OD: 30-80mm

    Stator ID: 10-50mm

    Wire diameteripun: 0.18-1.5mm

    dawa Stack: 5-60mm

    struktur: Box jinis

    Winding kacepetan: 800-1200RPM (kacepetan iku beda kanggo kabel diameteripun beda)


  • Previous:
  • Next:

  • Alexa perusahaan NIDEsertifikasi NIDE

    NIDE contaction 2

  • 
    Tampilan Online Chat!