Companies afiliasi

Companies afiliasi

Nide wis nduwé perusahaan afiliasi

 1.Ningbo Nide Teknik Equipment Co., Ltd

Dumunung ing Hi-Tech District ing kutha Ningbo, pangkalan industri China, lan njupuk kauntungan saka tim technical lan komersial kuwat, Ningbo Nide Teknik peralatan Co., Ltd fokus ing R & D, marketing & sales, kontrol kualitas lan sawise layanan saka mesin kang diprodhuksi dening pabrik sawijining afiliasi (Jiangsu Nide Automation Tech Co., Ltd lan Jiangsu Xiandian Teknik Co., Ltd.

Loro saka mesin bangunan ing omah, kontrol karo sistem kualitas lan layanan sawijining, Nide mechanical uga menehi sawetara mesin tambahan outsourced saka sawetara manufaktur profesional kanggo pelanggan. Yahoo iku kanggo nyuda pelanggan karya ekstra lan bebas saka kuwatir saka Jeksa Agung bisa ngetokake kualitas.

Nide nduwé kantor ing India, Brazil, Korea, Turkey, lan Argentina, sales apik lan layanan net karya ngidini kita kanggo ngakses lan tawaran layanan kanggo pelanggan liwat donya gampang lan sakcepete. Linuwih, tanggung jawab lan reaksi cepet bantuan Nide menang kapercayan pelanggan donya 'seccesively, supaya adoh Nide wis diwenehake produk kanggo pelanggan luwih saka 40 negara kayata Jerman, Italia, Spanyol, Prancis, Turki, India, Brazil, Vietnam, Mexico, Agentina, USA, ECT, akeh pelanggan sing anjog ing pategalan sawijining.

wishes kita kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo optimized Pack kebak solusi kanggo Manufaktur motor.

1

2.Jiangsu Nide Automation Tech Co., Ltd

Dumunung ing Suzhou, panutup ing wilayah workshop saka 9,000 meter, karo 102 pegawe, Jiansu Nide Automation-Tech Co., Ltd utamané Pabrik ngadeg bebarengan mesin lan baris kanthi otomatis kanggo prabawa motor stator, BLDC motor nduwurke tumpukan mesin, external mesin produksi rotor, line rotor Déwan, baris Déwan motor lan liyane selaras mesin utawa produksi baris.

Produk sing utamané Applied kanggo siji lan telung phase motor prabawa, motor pump, motor mesin ngumbah, kondisi online motor, penggemar motor, compress motor, motor pit listrik, BLDC motor, motor servo, automotive motor listrik, etc. sawetara kita produk sing CE disetujoni.

Strictly penerapan 9001system ISO, dilengkapi fasilitas mesin dhuwur, kita mesthekake produk kita kanggo ketemu apa kabutuhan pas pelanggan '.

8

3.Zhejiang Nide Intelligent Automation Co., Ltd

Zhejiang Nide Intelligent Automation Co., Ltd, kang sekabéhané-diduweni dening Ningbo Nide Teknik Equipment Co., Ltd, lungguh ing kutha penghubung industri Ningbo, utamané fokus ing teknologi paling anyar nduwurke tumpukan lan Déwan kanggo kabeh jinis BLDC motor, kalebu watu bebarengan mesin lan baris lengkap kanthi otomatis. Kangge, kita ngatur sawetara mesin non-standar kanggo ngebaki kabutuhan klien ing lapangan Manufaktur motor.

sistem kontrol kualitas ketat, plus tim technical kuwat kita kurban mesin dipercaya kanggo kita pelanggan. Filsafat "Service, Profesi, Pituduh, Sincere" kita menang sih customer.

Nide-Cukup kanggo gampang, wis nyoba kanggo ora mung nggawe motor Manufaktur luwih gampang, customer luwih gampang, nanging uga serangan kanggo urip mangsa luwih gampang!

zhehuang]

4.Jiangsu Xiandian Teknik Co., Ltd

Dumunung ing Hengshan Qiao titik apik, provinsi Liyang, Jiangsu, lan panutup area 15000 meter, Jiangsu Xiandian Teknik Co., Ltd wis specialized ing mikro-motor (machine seri, mesin DC) produksi armature Manufaktur mesin. We gawé sawetara sing kebak produksi armature ngadeg bebarengan mesin lan baris armature Déwan kanthi otomatis, kayata batang mesin mencet, kertas jampel mesin nambahi, armature mesin, dhesuk mesin nambahi, commutator mesin fusing, commutator mesin ngowahi nduwurke tumpukan, armature wawas mesin, testing armature panel, stator mesin nduwurke tumpukan, etc.

Produk utamané aplikasi kanggo kluwarga Perkakas, automobile, alat daya, etc. Ing Manufaktur armature lapangan mesin, Our company iku salah siji saka manufaktur anjog ing China, lan kasil éntuk penghargaan "Hi-Tech Enterprise" dening pemerintah.

We sing obah forwards ...

4

5.Ningbo Haishu Nide International Co., Ltd

Lungguh ing dharat laut ayu kutha-Ningbo, njupuk kauntungan saka industri majeng hub, chain sumber sampurna lan transportasi trep, lan nggabungaken tim profesional karo sugih pengalaman Manufaktur motor, Ningbo Haishu Nide International Co., Ltd fokus ing nyediakke beda jenis komponen motor kanggo kita pelanggan.

Produk kalebu commutator, prewangan werni, batang, rerumput karbon, kertas jampel, njaga termal, magnet, penggemar, tutup motor lan laminasi. Loro saka produk iki, kita uga nyedhiyani layanan kanggo motor Manufaktur konsultan technical, support project lan nguripake tombol project.

Kanthi pengalaman puluh ing lapangan Manufaktur motor, kita rumiyin mangertos apa customer persis dikarepake, sing komponen motor Manufaktur karya lan sistem kontrol wujud net ketat kualitas ngidini kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas apik ing rega cukup, kita tuju iku kanggo pelanggan ngurangi tension Sourcing tiresome nalika éntuk produk kualitas apik.

Nide wishes kanggo nyedhiyani sudhut pelanggan donya karo layanan siji-mandeg kanggo Manufaktur motor. Priksa motor, nguripake kanggo Nide, kabeh bakal gampang!

haishu



Tampilan Online Chat!