Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Nide Teknik Equipment Co., Ltd  Madeg ing 2007, Nide perusahaan pengabdian ing lapangan Manufaktur elektrik Motors, nyediakake layanan siji-mandeg kanggo sawijining pelanggan. Nide wis telung bagean bisnis utama. Divisi kapisan kanggo nyedhiyani macem-macem jinis mesin Manufaktur motor, kalebu ngadeg bebarengan mesin, kanthi-otomatis line pepak armature lan stator produksi, lan baris Déwan motor. Divisi kapindho iku kanggo sumber sawetara sing kebak komponen motor kayata commutator, prewangan werni, rerumput karbon, kertas jampel, batang, magnet, penggemar, tutup motor, etc. Divisi katelu kanggo nyedhiyani technical support lan Consulting, support project lan nguripake tombol layanan kanggo sawetara Manufaktur motor.

Kanthi becik, filsafat unik, tim profesional lan kualitas dipercaya, kita menang kapercayan pelanggan donya 'mboko sithik. We langsung lan ora langsung sumber produk kita kanggo luwih saka 50 negara kayata Jerman, UK, Spanyol, Italia, Turki, Brazil, Argentina, Mexico, Iran, India, Vietnam, lan sapiturute Antarane pelanggan, akeh wong sing donya-purwakala perusahaan.

Ing pasar internasional, Nide punika anjog motor Manufaktur mesin supplier saka China.

Nide-Cukup kanggo gampang, adil kita ora mung kanggo nggawe motor Manufaktur luwih gampang, nanging uga serangan kanggo nggawe urip luwih gampang.

41



WhatsApp Online Chat !