Kaluwihan kita

  • Profesi

    Profesi

    Madeg ing taun 2007, pengabdian ing lapangan Manufaktur elektrik Motors kanggo 11 taun
  • Service

    Service

    We sumber produk kita kanggo luwih saka 50 negara lan mesin kita duwe fungsi diagnosis remot.
  • efisien

    efisien

    kacepetan nduwurke tumpukan dhuwur, kacepetan nduwurke tumpukan sawetara mesin kang bisa nganti 3000 rpm, 2-3 kaping produk padha
  • stabil

    stabil

    desain cukup, manungsa waé kanggo rinci, konfigurasi High, Cooperation karo merek apik

Ningbo Nide Teknik Equipment Co., Ltd Madeg ing 2007, Nide perusahaan pengabdian ing lapangan Manufaktur elektrik Motors, nyediakake layanan siji-mandeg kanggo sawijining pelanggan. Nide wis telung bagean bisnis utama. Divisi kapisan kanggo nyedhiyani macem-macem jinis mesin Manufaktur motor, kalebu ngadeg bebarengan mesin, kanthi-otomatis line pepak armature lan stator produksi, lan baris Déwan motor. Divisi kapindho iku kanggo sumber sawetara sing kebak komponen motor kayata commutator, prewangan werni, rerumput karbon, kertas jampel, batang, magnet, penggemar, tutup motor, etc. Divisi katelu kanggo nyedhiyani technical support lan Consulting, support project lan nguripake tombol layanan kanggo sawetara Manufaktur motor.

Pelanggan kita


WhatsApp Online Chat !